Înscriere

În desfășurare:
Înscrieri pentru Etapa a V-a din Campionatul Internațional ACR - RALLYSPRINT 2019 - Satu Mare - 16 noiembrie

Important!

Pentru cei ce nu au completat cererile pentru licență de concurent pentru anul comeptițional 2019, accesați următorul link.

Conform articolului 2 din regulamentul campionatului ACR- RALLYSPRINT 2019, cei care nu au licență de concurent nu vor fi eligibili pentru participarea la eveniment.

De asemenea suplimentar regăsiți în formular două întrebări referitoare la dorința de a participa la festivitatea de premiere și numărul de persoane însoțitoare, vă rugăm să completați câmpurile cu atenție.

 

Câmpurile marcate cu *steluță sunt câmpuri obligatorii, vă rugăm să le completați cu atenție!


Concurent:
Nume:* Prenume:*
Telefon:* Email:*
Localitatea:* Adresa:*
Serie și Număr C.I.: CNP:
Data nașterii:* Grupa Sanguină:*
Categorie permis:
Cat.ACat.BCat.CCat.D
An permis:
Competiție:
Ești membru ACR?* Ai licență de concurent ACR?*
Card membru: Număr licență:
Categoria Aplicată:* Aplic la grupa OPEN:*
Autovehicul:
Marca:* Model:*
Număr înmatriculare: Serie Șasiu:
Combustibil:* Capacitatea cilindrică:*
Putere (CP): Turbo sau Compressor?*
Tracțiune integrală?* Rollcage?*
Festivitatea de premiere:
Doresc să particip la masa festivă!

Festivitatea de premiere va fi acompaniată de o masă festivă, participarea la masa festivă se face pe baza invitațiilor. Costul mesei festive va fi de 35 ron/pers, vă rugăm să confirmați dorința de a participa la masa festivă!

Alături de mine vor participa (numărul de persoane adiționale):

Vă rugăm să introduceși numărul de persoane care vor participa la masa festivă în afară de dvs. (Atenție, costul mesei este pe persoană, cea mai de sus menționată.)

Finalizare & Trimitere:

Înscrierea va fi validată în momentul achitării taxei de participare! Alegeți modalitatea prin care doriți să plătiți taxa de participare: 1. virament bancar în contul: RO 86 RNCB 0221 1198 6479 0001 deschis la B.C.R. Sucursala Satu Mare, titular cont Clubul Sportiv Auto Karting RIDER’S Satu Mare ; sau 2. la Sucursala ACR Satu Mare de pe Bdul Transilvania.

În curând se va activa formularul de înscriere pentru cea de a 3-a etapă al Campionatului Internațional ACR de Rallysprint 2018 care se va desfășura pe data de 12 mai 2018 în Baia Mare, Bulevardul Unirii.
Mai multe detalii despre această competiție regăsiți pe pagina de evenimente, pe facebook sau cu un simplu click AICI.

Va asteptăm să reveniți pe această pagină în data de 03.05.2018 la ora 12.00 când se va actualiza în mod automat această pagină pentru a deschide posibilitatea înregistrării la competiție.

Mult succes tuturor!

 

Echipa AK Rider's

înscriere

Salutare!

Formularul de înscriere a devenit inactiv căci timpul alocat înscrierilor a expirat la ora 19:00, asa cum prevede regulamentul RS 2019. Felicităm toți concurenții care au dorit și au reușit să se înscrie la Etapa a patra al Campionatului Internațional ACR de Rallysprint 2019.

Vă asteptăm dragi iubitori al moto-sportului pe patru roți mâine, în data de 16 noiembrie 2019 în Satu Mare pe Strada Gorunului 6, la poligonul ACR, unde se va desfășura această etapă de rallysprint.

Procedurile administrative cu concurenții va începe la ora 8.30 dimineața. Spectatorii sunt invitați la ora 10.00, timpul la care va lua startul primul concurent.

Mult succes tuturor!

 

Echipa AK Rider's