Colaborarea cu partenerii noștri

Introducere

“Colaborarea este munca depusă împreună cu alții cu interesul de a atinge un scop comun.” Acesta este definiția în care credem și principiul pe care îl promovăm. Dorim ca toți partenerii noștri să simtă la fel, acest lucru. 

Vă mulțumim în acest sens tuturor că ați ales să ne acordați încrederea și sprijinul vostru! Speranța noastră este aceea, ca relațiile începute să aibă o durată cât mai îndelungată. Fără voi ar fi fost mult prea greu sau poate chiar imposibil să ajungem aici.

Aventura continuă, cu urcușuri și coborâșuri, dar noi mergem mai departe împreună, căci: “unde-s doi puterea crește!”


Pentru întrebări, observații sau păreri puteți folosi una din metodele enumerate pe pagina de contact apăsând butonul de mai jos.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Colaboratori

Când spunem “colaborator” ne referim la acei parteneri fără de care nu am putea nici măcar planifica evenimentele organizate de clubul AK Rider’s Satu Mare. Ne referim în primul rând la autoritățile locale, ajutorul cărora este absolut necesar pentru a ne asigura că evenimentele noastre sunt desfășurate în siguranță totală și în conformitate cu cerințele legislative. În al doilea rând avem în vedere acele federații și asociații care ne dau statutul de organizator de evenimente și competiții sportive. Iar nu în ultimul rând, prin “colaborator”, ne gândim la cluburile sportive partenere care ne ajută la organizarea logistică a diferitelor evenimente automobilistice.

Prioritatea este o relație de durată!

Companii partenere

Alții îi numesc sponsori, noi îi numim parteneri. Prezența și încurajarea partenerilor noștri sunt motorul nostru care ne îndeamnă să depășim noi limite. Promovarea reciprocă ne îndeamnă ca relațiile clubului sportiv AK Rider’s sa nu fie doar de ajutor financiar ci dorința noastră este să promovăm o relație de lungă durată cu multe succese trăite împreună.

Imaginea noastră se reflectă prin voi!

Parteneri Media

Tratăm fiecare colaborare în mod egal, deoarece avem nevoie de interacțiune cu toți partenerii noștri. Partenerii media au un rol important în viața noastră, ei sunt vocea noastră, imaginea noastră chiar mai mult, influențează amintirile noastre. Indiferent dacă împarte știrea unui eveniment sau raportează succesul unuia din trecut, partenerii noștri media sunt mereu tratați cu o importanță deosebită.

Ne cunoaștem deja?

Dorești să devii un partener?

Puteți lua legătura cu noi cu ori ce întrebare referitoare la posibile colaborări, suntem mereu deschiși la noi relații, noi oportunități.