REDIRECȚIONAREA CELOR 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT ANUAL ESTE POSIBILĂ ȘI ANUL ACESTA, 2021

Codul Fiscal, în continuare pune la dispoziția contribuabililor mecanismul de redirecționare a până la 3,5% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2020, către o entitate nonprofit. Conform Ministerului Finanțelor Publice, la fel ca în anii precedenți, contribuabilul va trebuii să completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau formularul 200 (pentru venituri din alte surse) și să le depună la administrația financiară de care aparține până la data de 25 mai 2021!

Dat fiind această posibilitate, vă cerem ajutorul și în acest an pentru a susține activitățile organizației noastre prin completarea anexei 230.  Prin redirecționarea a până la 3,5% din impozitul anual de venit (salariați și pensionari) susțineți activitățile organizației noastre, evenimente caritabile și evenimente de, descoperire a tinerelor talente în domeniul automobilistic sportiv și nu numai. Formularele sunt disponibile la sediul clubului, str. Lunca Sighet nr. 21, unde se pot completa la fața locului sau în contextul actual se poate solicita livrarea formularelor personal, pentru posibilitatea cea din urmă vă rugăm să luați legătura cu dl Seletye David la nr de tel.: 0040 744 792 297.

IMPORTANT! În cazul în care nu optezi pentru redirecționarea celor 3,5% statul îi va folosi așa cum crede “el” că este bine, în caz contrar, Clubului Sportiv Rider’s, poate folosi acei bani în domeniile de activitate proprii, susținând binele sportului automobilistic din România!

Stiați că ?
Descărcând și completând formularul 230 ne puteți ajuta în proiectele noastre cu un minim efort?
Termenul limită pentru depunerea formularelor este 25 ma1 2021.

Sistemul “3,5%” permite contribuabililor persoane fizice să direcționeze până la 3,5% din impozitul lor pe venit către o organizație nonguvernamentală. Este un sistem prin care cetățenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întamplă cu impozitele lor.

Atragem atenția asupra următoarelor aspecte:

Nu este o sponzorizare!
Nu este o donație sau contribuție!
Nu influențează impozitul de recuperat de către cetățean în urma regularizării, acolo unde este cazul!
Nu vă costă nimic, doar se completează un formular simplu.

Procedură de completare formular 230:
  • Descarcati formularul 230 completat cu datele asociatiei. (Apăsând numele formularului, se va deschide fisierul de tip pdf.)
  • Completați punctele I și II, nu este nici o problemă dacă nu cunoaşteți suma corespunzătoare a 3,5% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale.
  • Semnați în câmpul “Semnătură contribuabil”.
  • Formularul completat se depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii.

ATENȚIE!!! Așa cum v-am obișnuit! Vă punem la dispoziție posibilitatea de a depune aceste formulare la sucursala ACR Satu Mare (B-dul Transilvania 3), economisind în acest fel timpul dumneavoastră prețios de a sta la cozi!

Ținem să mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au completat formularele în 2020, și în acest mod au direcţionat 3,5% din impozitul pe venit către Clubul Sportiv AK RIDER’S!

 

Echipa AK Rider’s