După ce calendarul competițional pentru anul 2020 a fost avizat de Direcția Județeană de Sport și Tineret și cuprins în Calendarul Asociației Județene „Sportul Pentru Toți”, respectiv avizat de Comisia Națională de Automobilism și Karting, în cele din urmă este publicat și pe websiteul Clubului Sportiv AK – Rider’s din Satu Mare unde se poate vizualiza oricând este necesar pe tot parcursul anului competitional.

Puteți viziona calendarul competițiilor organizate de CS AK-Rider’s în 2020 în ordine cronologică prin linkul ACESTA.

De asemenea se pot vizualiza categorizate pe discipline accesând următoarele linkuri: Calendar Rallysprint ; Calendar VTM ; Calendar Orientare.

Paginile fiecărui eveniment în parte va fi actualizat cu mai multe informații la momentul oportun, merită să mai reveniți pentru detalii. Până vom reveni cu detalii sunteți invitați să vă confruntați calendarul personal cu cel al clubului pentru a putea participa la cât mai multe competiții.

Regulamentele oficiale suferă modificări chiar în acest moment și vor fi actualizate cât de curănd și pe pagina clubului. Așa cum v-am obișnuit, vă vom ține la curent cu toate detaliile inlcusiv regulamentul valabil pentru anul competițional 2020.

 

Cu drag,

Echipa AK Rider’s